ABONNEMENTEN

Wil jij jouw Social Media beheer uitbesteden? Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze. Ga jij voor 1, 23 of meer berichten per week? Wij zorgen voor de ideeën, de teksten, de afbeeldingen, en de plaatsing van de berichten. Vervolgens beoordelen en evalueren van de statistieken samen! Voor hoeveel groei kies jij?

FOTOGRAFIE

Wil jij jouw gerechten, bedrijf of producten in beeld brengen met professionele fotografie? Kijk dan eens naar onze aanvullende fotografie abonnementen zodat je iedere maand voorzien wordt van professionele fotografie!

ONZE WERKWIJZE

1. KENNISMAKEN

Wij komen graag langs bij je bedrijf om kennis te maken. We analyseren de huidige status en kijken naar de plus- en minpunten. Vervolgens maken we een verbeterslag.

2. Social Media Strategie

We vormen een Social Media strategie door samen te brainstormen over de online uitstraling. Zo hebben we een houvast waarmee we content kunnen gaan maken.

3. Inplannen

Er wordt krachtige content gemaakt die aansluit bij de doelgroep en vervolgens wordt dit ingepland, zodat jij volledig ontzorgd en op de hoogte bent.

4. analyseren

Je wil weten hoe jouw Social Media scoort. Wij geven je een periodiek rapport om zo de resultaten samen door te nemen. Wij maken het voor jou inzichtelijk!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij laten je vrij in wat je zelf aanlevert. Ideeën zijn altijd welkom, maar wij verzorgen de content en daar hoef je zelf niks voor aan te leveren. Alles uiteraard in overleg met jou als ondernemer. Wij verzorgen zowel de teksten, de afbeeldingen, de fotografie als ook de plaatsing op de juiste kanalen.

We gaan samen om tafel voor het bespreken van de Social Media strategie. Op basis van een strategiesessie bepalen wij de koers die we gaan varen en creëren wij de content. Al deze content baseren wij dus op de vooraf samengestelde strategie. 

Advertenties zijn geen must, maar zijn wel super relevant om in te zetten. Wij laten ondernemers vrij in de keuze of zij willen adverteren of niet. Wanneer dit wel het geval is, stellen wij voor het bedrijf de advertenties optimaal in voor een zo hoog mogelijk rendement.

Dat is afhankelijk van je budget en je wensen. De ene ondernemer wil graag dagelijks berichten, terwijl een ander 1 á 2 keer per week voldoende vindt. Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op en we kijken samen naar wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn!

Absoluut! Wij geven je toegang tot onze contentplanning zodat jij ieder moment wanneer het jou uitkomt kan bekijken welk bericht wanneer online komt! Teksten, afbeeldingen, tijden en kanalen; alles staat in de contentplanning zodat jij je geen zorgen hoeft te maken!

Social Media beheer verzorgt door Like Bamboo zorgt voor consistentie in de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Je bouwt hiermee aan een trouwe fanbase en vergroot je naamsbekendheid. Wij ontwikkelen een unieke huisstijl zodat jouw potentiële klanten en fans je herkennen op Social Media. Wat levert het je nog meer op? Heel veel tijdwinst en heel weinig kopzorgen! 

Ja, wij zullen de reacties monitoren en reageren waar mogelijk. Vakinhoudelijk kunnen wij niet overal antwoord op geven, maar wanneer dat het geval is, schakelen wij meteen met jou als ondernemer zodat de reactie zo snel mogelijk vakkundig wordt beantwoord. 

Twijfel jij over je keuze? We komen graag eens vrijblijvend langs. Neem contact met ons op

GROEIPARTNERS AAN HET WOORD

"Tije is snel, creatief, transparant en weet zich heel goed te verplaatsen in de klant. Originele ideeën, de vlotte omgang en een interessant tarief heeft mij er toe bewogen de sociale media door Like Bamboo te laten verzorgen. Iedere keer nam ik me voor het zelf op te pakken maar het kwam er maar niet van… Super dat Tije het nu allemaal regelt."
F. van de wijgaart
DISTRIP
"Alle berichten worden voordat ze online gezet worden eerst gecommuniceerd en overlegd, wat ik wil dat er op komt en hoe het eruit ziet. Voor mij als ondernemer scheelt dit een hoop werk en rust! Een goede service inclusief fotografie!
R. schoemaker
Restaurant LOCA
"Wij maken gebruik van de diensten van Like Bamboo. Onze sociale media zijn nu weer op orde en worden bijgehouden. Regelmatig bijzonder leuke acties en ideeen. Wij zijn zeer tevreden over de creativiteit en kwaliteit van de materialen en content."
D. pellegrom
Beste Prijs Makelaars
"Tije is een jonge enthousiaste ondernemer die ons ondersteunt bij het opstellen van Social Media campagnes. Hij komt met creatieve en originele ideeën, hopelijk kunnen we de samenwerking na de coronacrisis verder uitbreiden. Kortom wij zijn zeer tevreden over Tije en zijn team"
P. arnoldus
Huis aan de Costa


“SAMEN JOUW SOCIAL MEDIA LATEN GROEIEN, LIKE BAMBOO”