Meet our new panda, Floortje!

Hi iedereen, mijn naam is Floortje en ik ben 17 jaar oud. Sinds februari ben ik aangesloten bij het team van panda’s bij Like Bamboo! Ik ben hier Social Media stagiaire en hoop hier zo veel mogelijk te leren over Social Media, grafische vormgeving en het reilen en zeilen van het bedrijfsleven.

Naast Like Bamboo run ik mijn eigen sieraden bedrijf genaamd Label Floor. Ik vind het ook heel leuk om bezig te zijn met foto- en videografie. De leukste foto’s om te maken vind ik portret en product. Zoals ik al zei ben ik ook gek op het maken van video’s. Het liefst doe ik dit tijdens vakanties en weekendjes weg gezellig met mijn vriendinnen. Het mooiste hieraan vind ik dat je altijd weer mee wordt genomen in het gevoel van die sfeer wanneer je dit terug kijkt. Eén ding is in ieder geval duidelijk: het ondernemen en creatief bezig zijn zit in m’n bloed.

Zelf volg ik de opleiding Mediaredactie medewerker in Arnhem en zit nu in het tweede jaar. Nu ligt mijn focus volledig op mijn stage van Like Bamboo. Als social panda houd ik me hier bezig met het maken van content en het beheren van de socials van onze groeipartners. Daarnaast zorg ik ervoor dat de socials van Like Bamboo volledig aansluiten bij de nieuwe stijl, schrijf ik content voor de website, doe ik research over de nieuwste Social Media trends, update ik websites en nog veel meer! Een stage met veel vrijheid en een super team om samen mee te werken. Ik voel me part of the panda family!

Na mijn stage bij Like Bamboo moet ik nog één jaartje voordat ik mijn opleiding afrond. Wat de toekomst mij daarna brengt weet ik nog niet, maar ik wil in ieder geval creatief bezig blijven en mijn eigen bedrijf verder ontwikkelen. Met mijn stage wil ik zoveel mogelijk kennis op doen en onze groeipartners ondersteunen met hun socials zodat we samen gaan groeien, Like Bamboo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *