Online marketing Elst

Online marketing Elst

Als online marketing bureau in Elst verzorgen wij de online marketing voor jouw bedrijf. We hebben al meer dan 100 tevreden ondernemers in Elst en omstreken geholpen met hun online marketing.

Onze diensten

Like Bamboo verzorgt meerdere diensten die in het teken van social media staan. Zo maken we content voor klanten, zorgen we voor advertenties, web development, design en marketing.

Online marketing

Onder online marketing verstaan wij het beheren van socials, het binnenhalen van leads, het behalen van klanten, het runnen van succesvolle advertenties en een passende uitstraling van jouw bedrijf.

Hoe gaan wij dan zorgen voor meer verkeer naar jouw website?

Door meer verkeer te krijgen naar jouw website zorgen we als eerst voor een professionele uitstraling die past bij jouw bedrijf. Het is mogelijk om bij Like Bamboo voor een nieuwe uitstraling te kiezen. We ontwerpen dan een logo, website en een huisstijl van jouw bedrijf. Als dit allemaal klaar is zorgen we voor een goede SEO. We zorgen hierbij ervoor dat jouw website zo hoog mogelijk komt te staan in Google, door teksten te schrijven die de vindbaarheid van jouw bedrijf gaan vergroten.                                                                                                              Hierbij zullen we succesvolle advertenties gaan runnen, we zullen hierbij gaan zorgen voor succesvolle leads, conversies en naamsbekendheid. Door deze advertenties succesvol te laten runnen, gaan we bepalen wat de doelgroep is van jouw bedrijf. Zo kunnen we zo specifiek mogelijk targeten naar jouw doelgroep. We blijven de campagnes optimaliseren, zodat jij zo min mogelijk betaald voor leads en verkopen. Wij delen de statistieken zodat jij altijd inzicht hebt in de resultaten van de advertenties. Voor een online marketing bureau in Elst, is Like Bamboo je nieuwe groeipartner!

Social media

Om je bedrijf nog meer te optimaliseren beheren wij ook social media kanalen. We nemen hierbij de social media van A tot Z uit handen. We zorgen voor templates die speciaal voor jouw bedrijf worden ontworpen en doen een hashtag-onderzoek om jouw socials nog meer onder de aandacht te brengen. Ook beheren we Instagram, Facebook en LinkedIn kanalen. Het is ook mogelijk om de foto- en videografie door Like Bamboo te laten doen. Afhankelijk van wat je wilt komen we langs op locatie om foto’s te maken van bijvoorbeeld de gerechten van je restaurant. Heb je nou een webshop? Dan kunnen we ook de productfoto’s voor je schieten in onze eigen fotostudio. Voor de videografie kunnen we net zoals de foto’s ook productvideo’s maken in onze studio of komen we langs op locatie voor een bedrijfsvideo. Deze foto’s en video’s kunnen vervolgens worden gebruikt voor de website en socials van jouw bedrijf.

Fotografie

Like Bamboo kan ook voor mooie foto’s zorgen voor jouw bedrijf. Hiervoor hebben we professionele fotografe die de foto’s voor jouw bedrijf zullen maken. Aan welke fotografie moet je dan denken?

  • Productfotografie
  • Portretfotografie
  • Food fotografie
  • Content fotografie

Deze foto’s kunnen we maken op locatie of in onze fotostudio. Wil jij bijvoorbeeld foto’s van je producten, dan kunnen we hiervoor onze fotostudio gebruiken. Heb je toch liever foto’s van je restaurant, eten en personeel? Dan komen wij naar jou toe!

Website

Bij Like Bamboo kan je ook een website laten bouwen. Of je nou voor een nieuwe look wilt gaan of een webshop, bij Like Bamboo is niets te gek! We zorgen voor een design die precies past bij de stijl van jouw bedrijf of ontwerpen een hele nieuwe look. Al onze websites bouwen we met WordPress. Ben je dus opzoek naar een website bouwer in Elst? Dan ben je bij Like Bamboo aan het juiste adres!

Werkwijze

Als je besluit groeipartner te worden bij Like Bamboo gaan we eerst een kennismaking inplannen. We zullen dan gaan bespreken wat jij wilt met jouw bedrijf en hoe we jou daarbij kunnen gaan helpen. Als we dit bepaald hebben gaan we een brainstormsessie inplannen. We gaan hierbij brainstormen over jouw socials en hoe we deze kunnen gaan aanpakken. Hiervoor maken we een strategie zodat we precies op papier hebben wat jouw bedrijf is en hoe het moet gaan worden.

Als de strategie klaar is kunnen we gaan beginnen met de content maken voor jouw bedrijf. Hiervoor hebben we een content kalender, waarin staat welke onderschrift en welke foto erbij gepost wordt. Deze kalender kan jij zelf ook bekijken, zodat je weet wanneer en wat er geplaatst gaat worden. We zorgen altijd voor een goed klanten contact en voor interactie met klanten.

Contact

Ben jij dus opzoek naar een online marketing bureau in Elst die ook nog is de content maakt en beheerd van jouw bedrijf? Dan ben je bij Like Bamboo aan het juiste adres! Neem gerust eens contact op. Ons online marketing bureau bevindt zich op de Platinaweg 20 in Elst (Gld).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *