Vacature

Wij zijn op zoek naar een  
content marketeer (16-32 uur per week)

 

Like Bamboo is op zoek naar een ambitieuze, proactieve content marketeer. Wil jij meegroeien met ons bureau? We groeien momenteel net zo snel als bamboe. Vandaar dat we op zoek zijn naar nieuwe panda’s die ons komen joinen in de jungle. Ben jij de panda die de leukste en origineelste teksten uit zijn of haar mouw schudt en beschikt over een goede dosis creativiteit, zelfstandigheid en humor? Read more! Je wordt enthousiast van het meedenken over de strategie per groeipartner en van de groei van onze partners. Wij zijn een jong en gedreven team met passie voor online marketing dat ervoor zorgt dat onze klanten groeien, Like Bamboo. Wil jij met ons meegroeien?


Als content marketeer ben je verantwoordelijk voor het creëren en plaatsen van de content voor onze klanten. Je wordt als content marketeer warm van copywriting, het realiseren van nieuwsbrieven en het beheren van organische social media kanalen. Creatief teksten schrijven is waarin jij je onderscheidt. Door ons uiteenlopende klantenbestand kom je in aanmerking met verschillende branches waaronder de horeca, retail, makelaardij en nog veel meer! Je verzorgt niet alleen de geplaatste content, maar analyseert ook de kwaliteit ervan en optimaliseert waar nodig. Door jou komt er niet alleen consistent content voor onze klanten online, maar ook die content die kijkers laat stoppen met scrollen. Je hebt je eigen klantportfolio en houdt nauw contact met onze groeipartners. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor ze.

You are not alone! Binnen ons team wordt regelmatig gebrainstormd over de nieuwste trends op het gebied van online marketing, content voor onze groeipartners en zeggen we zeker geen nee tegen een potje poolen. Biertje doen op vrijdagmiddag? Wine not…

Als nieuwe panda heb jij:
 Een gouden pen. Jij schudt de creatieve teksten zonder pardon uit je mouw
 Een goede dosis creativiteit (met woorden) en zelfstandigheid
 Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (met andere woorden: je bent allergisch voor taal/spelfouten en kromme zinnen)
✓ Een basiskennis van SEO en de know-how om teksten hierop aan te passen
 Adobe skills zoals Photoshop, Premiere Pro en InDesign (zeker geen eis, wel een pré)
 Een team- en hands-on mentaliteit
✓ Vooral waanzinnig veel zin om te gaan vlammen en door te groeien met ons team naar hogere hoogtes. Een afgeronde HBO of WO opleiding is prettig, maar zeker niet noodzakelijk. We kiezen voor jou als persoon!

Je gaat als content marketeer aan de slag met o.a.:
✓ Social media content marketing: het volledig beheren van de social media kanalen van onze groeipartners. Je krijgt daarbij je eigen klantportfolio inclusief brainstormsessies op kantoor en evaluaties met onze partners.
✓ Het schrijven en vormgeven van e-mailcampagnes (o.a. nieuwsbrieven en funnelmarketing) voor onze groeipartners.
✓ Meedenken met interne processen om de groei van onze partners én onszelf te stimuleren.
✓ Opstellen van contentstrategieën en social media plannen
✓ Brainstormsessies met zowel ons team als met onze groeipartners. Samen sta je sterker dan alleen, we hebben elkaar nodig.

Wat bieden wij jou?
✓ Een jong, snelgroeiend en hecht team (panda’s tussen de 20 en 26 jaar)
✓ Zelfstandigheid om je eigen planning te maken
✓ Het Like Bamboo kantoor nabij Elst station
✓ Trainingsbudget voor cursussen op het gebied van content marketing
✓ Samen de behaalde doelstellingen vieren met VrijMiBo’s 
✓ Ieder kwartaal met het team uit eten
✓ Doorgroeimogelijkheden binnen het team
✓ Een kantoorplek mét pooltafel
✓ Een stem binnen de groei van onze organisatie
✓ Marktconform salaris

Klaar om samen te groeien in de online marketing jungle? Stuur dan een mailtje naar info@likebamboo.nl of bel naar +31 6 48502327 en laten we kennismaken! De koffie én bamboeplanten (voor de stevige trek) staan voor je klaar. 

Soort dienstverband: parttime (16-32 uur per week met doorgroeimogelijkheden)
Salaris: €2.100 – €2.500 per maand (afhankelijk van werkervaring en o.b.v. 40 uur)
Kantoor: Platinaweg 20, Elst
Vacature open tot: 1 oktober 2023