Vacature

Wij zijn op zoek naar een  
(junior) online marketeer

Like Bamboo is op zoek naar een ambitieuze, proactieve (junior) online marketeer. Wil jij meegroeien met ons bureau? We groeien momenteel net zo snel als bamboe. Vandaar dat we op zoek zijn naar nieuwe panda’s die ons komen joinen in de jungle. Ben jij de panda die de leukste en origineelste teksten uit zijn of haar mouw schudt en beschikt over een goede dosis creativiteit, zelfstandigheid en humor? Read more! Je wordt enthousiast van het meedenken over de strategie per groeipartner en van de groei van onze partners. Wij zijn een jong en gedreven team met passie voor online marketing dat ervoor zorgt dat onze klanten groeien, Like Bamboo. Wil jij met ons meegroeien?


Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het creëren en plaatsen van de content voor onze klanten. Door ons uiteenlopende klantenbestand kom je in aanmerking met verschillende branches waaronder de horeca, retail, makelaardij en nog veel meer! Je verzorgt niet alleen de geplaatste content, maar analyseert ook de kwaliteit ervan en optimaliseert waar nodig. Door jou komt er niet alleen consistent content voor onze klanten online, maar ook die content die kijkers laat stoppen met scrollen. Je hebt je eigen klantportfolio en houdt nauw contact met onze groeipartners. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor ze. 

You are not alone! Binnen ons team wordt regelmatig gebrainstormd over de nieuwste trends op het gebied van Social Media, content voor onze groeipartners en zeggen we zeker geen nee tegen een potje poolen. Biertje doen op vrijdagmiddag? Wine not…

Als nieuwe panda heb jij:
 Ervaring met teksten schrijven en is Social Media voor jou erg bekend terrein
 Een goede dosis creativiteit (met woorden) en zelfstandigheid
 Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (met andere woorden: je bent allergisch voor taal/spelfouten en kromme zinnen)
 Een team- en hands-on mentaliteit.
 Alle ins en outs op het gebied van online marketing paraat
 Adobe skills zoals Photoshop en InDesign (geen eis, wel een pré)
✓ Vooral zin om te vlammen. Een afgeronde HBO of WO opleiding is prettig, maar zeker niet noodzakelijk. We kiezen voor jou als persoon!

Je gaat aan de slag met:
✓ Content creatie: van social media teksten schrijven tot het uitwerken van strategieën en van het beheren van onze eigen socials tot aan het meedenken met onze eigen branding en marketingstrategie.
✓ Meedenken over alle interne processen bij Like Bamboo: hoe kunnen we zo efficiënt mogelijk werken en zo duidelijk mogelijk met onze partners communiceren?
✓ Je bent een alleskunner: je werkt graag strategieën uit, hebt een gouden pen wanneer de case zich ervoor leent en je hebt wellicht zelfs ervaring met de Adobe programma’s. 
✓ Brainstormsessies met zowel ons team als met onze groeipartners. Samen sta je sterker dan alleen, we hebben elkaar nodig.

Wat bieden wij jou?
✓ Een jong, snelgroeiend en hecht team (panda’s tussen de 20 en 25 jaar)
✓ Zelfstandigheid om je eigen planning te maken
✓ Het Like Bamboo kantoor nabij Elst station
✓ Te volgen cursussen op het gebied van online marketing
✓ Stevige VrijMiBo’s zo nu en dan
✓ Doorgroeimogelijkheden binnen het team
✓ Een kantoorplek mét pooltafel
✓ Marktconform salaris

Klaar om samen te groeien in de online marketing jungle? Stuur dan een mailtje naar info@likebamboo.nl of bel naar +31 6 48502327 en laten we kennismaken! De koffie staat voor je klaar.

Soort dienstverband: parttime (24-32 uur per week)
Salaris: €1.800 – €2.500 per maand (afhankelijk van werkervaring en o.b.v. 40 uur)
Kantoor: Platinaweg 20, Elst