Als Online Marketing Bureau in Elst nemen wij jullie volledige online marketing uit handen. Samen maken we de resultaten inzichtelijk en laten we je online marketing groeien als bamboe.

Zoals de meeste van jullie weten zijn likes en volgers niet meer het belangrijkste wat er te behalen is. Instagram vindt het namelijk veel belangrijker of jouw posts waardevol zijn voor andere gebruikers.

Het vergroten van je bereik op Facebook is voor veel ondernemers van groot belang. Sinds het algoritme van Facebook aangepast is, kan het zo maar zijn dat slechts 20% van je volgers jouw bericht daadwerkelijk ziet. 

Hoe gebruik ik hashtags? En welke hashtags zijn voor mijn bedrijf geschikt om te gebruiken? Vragen die in veel hoofden van ondernemers spoken en waar ik je de antwoorden op ga geven.

Interactie op de Facebookpagina van jouw bedrijf is van essentieel belang om goed te scoren volgens Facebook’s algoritme. Hoe meer interactie je krijgt,  des te vaker Facebook jouw bericht toont aan potentiële klanten.

Een bezoekje brengen aan de Facebook- of Instagrampagina van jouw bedrijf is zo gedaan. Mensen willen weten hoe het restaurant eruitziet, wat voor gerechten jullie serveren of wat voor artikelen jullie hebben.

 

“Samen jouw online marketing laten groeien, Like Bamboo?”