Meet the team 🐼

Onze panda’s stellen zich graag aan je voor. Like Bamboo werkt met een team van specialistische panda’s. Voor ieder project schuiven de juiste bamboe-eters aan. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw online marketing groeit, Like Bamboo!

Tije | Oprichter en eigenaar

Hi there! Mijn naam is Tije Schermer, trotse eigenaar van Like Bamboo. Al sinds kleins af aan stroomde er ondernemersbloed door me heen. Voor mij was het niet de vraag óf ik ging starten, maar wanneer en waarmee. 

Als ‘Social Media verslaafde millennial’ stond ik op met het afstruinen van mijn Social Media kanalen en zo eindigde ik de dag idem dito. Toen ik me in de zakelijke mogelijkheden hiervan ging verdiepen, was ik om. De kansen die Social Media biedt aan bedrijven zijn gigantisch. 

Door het volgen van cursussen, (online) trainingen, het lezen van boeken en het non-stop blijven verdiepen in Social Media ben ik ondertussen zo gek ervan geraakt dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik wil andere ondernemers helpen om de kansen die Social Media hen te bieden heeft, ook daadwerkelijk te pakken. Samen gaan we je bedrijf laten groeien, Like Bamboo! 

Sanne | Fotografe

Hi! Ik ben Sanne, afgestudeerd aan de opleiding journalistiek en al een hele tijd bezig met fotografie. ‘’Mag ik kijken’’ waren m’n eerste woorden die ik vroeger al uitsprak op het moment dat er een camera in de buurt was. Die interesse is alleen maar gegroeid.

Met een beginnende interesse en een standaard camera begon ik met fotograferen. ‘’Your first 10.000 photographs are your worst’’, aldus Henri Cartier-Bresson. Daar kon Henri best wel eens gelijk in hebben. Ondertussen zijn we meer dan 10.000 foto’s verder en is die interesse niet alleen meer een interesse. Ik heb er mijn passie en werk van gemaakt. Professionele fotografie, wat mij betreft een must online!

Door constant te oefenen, boeken te lezen en me te blijven verdiepen blijf ik mezelf verbeteren. Ik wil graag bedrijven een extraatje geven door een eigen stijl te creëren wat betreft fotografie. Ik help graag mee om jouw bedrijf te laten groeien, Like Bamboo!

Ruben | Grafisch vormgever

Hoi! Mijn naam is Ruben, grafisch vormgever bij Like Bamboo. Na het succesvol afronden van de opleiding Communicatie & Multimedia Design, is het nu tijd mijn frisse en unieke kijk op vormgeving met het werkveld te delen.

Van jongs af aan heb ik één passie: creëren. Waar dit vroeger voornamelijk via blokken en LEGO tot uiting kwam, gebruik ik dit tegenwoordig om zowel de online- als offline wereld een stukje stijlvoller te maken. Ik vind het gaaf om te zien hoe dingen van de grond af aan opgebouwd worden tot iets van waarde. Daar haal ik mijn energie uit!

Door mijn hbo-opleiding, een flinke dosis aan zelfstudie en persoonlijke verdieping ben ik zeer kundig geworden in het vertalen van verschillende behoeftes naar beeld. Ik help ondernemers en particulieren vormgeving te gebruiken om hun boodschap te verspreiden. Op die manier help ik met graag mee om jullie bedrijf te laten groeien, Like Bamboo!

Gitte | Operationeel Manager

Hi! Mijn naam is Gitte Segers, operationeel manager bij Like Bamboo. Tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit ben ik met een breed scala aan vakken in aanraking gekomen. 

Al snel merkte ik dat alle marketing gerelateerde vakken mij het meeste aanspraken. Om aan het vakgebied te kunnen proeven, heb ik na mijn bachelor een half jaar stage gelopen bij een fashion retailer als social media marketeer. Tijdens deze stage is mijn affiniteit met online marketing alleen nog maar toegenomen. 

In mijn functie als operationeel manager kan ik mijn creativiteit kwijt. Ik ben daarnaast een sociaal dier en doe niets liever dan met zowel mijn collega’s als onze groeipartners sparren over hoe wij onze partners kunnen ondersteunen om zo samen grote stappen te maken op het gebied van Social Media en te groeien, Like Bamboo!

 

Cas | Grafisch vormgever

Hi! Mijn naam is Cas Voermans, content creator bij Like Bamboo.

Naast dat ik content creator ben bij Like Bamboo studeer ik Communication & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem.

Al vanaf jongs af ligt mijn passie bij het creëren van content. Vanuit deze passie heb ik mij gespecialiseerd in het maken onder andere video’s, illustraties, drukwerk, animaties en al het andere wat de wereld van content creatie te bieden heeft.

Als content creator bij Like Bamboo pas ik mijn liefde voor vormgeven toe in content voor de groeipartners. Ik heb zin om content te maken voor jouw bedrijf waarmee het gaat groeien, Like Bamboo!

Eva | Social Media Marketeer

Hi! Ik ben Eva, Social Media marketeer bij Like Bamboo! De afgelopen vier jaar heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van communicatie, marketing en grafische vormgeving ontwikkeld tijdens mijn bachelor Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit.

Al in mijn laatste jaren op de middelbare school kwam ik er achter dat ik media, reclame en marketing erg interessant vond. Mijn studie heeft deze interesse vervolgens alleen maar versterkt. Daarnaast houd ik enorm van creatief bezig zijn. Met een kunstenares als moeder ben ik opgegroeid met veel creativiteit in de familie, en dat is vervolgens altijd blijven hangen.

Helaas draait het op de universiteit voornamelijk om theorie en merkte ik dat ik een uitlaatklep zocht voor mijn creativiteit. Om die reden heb ik mij deze jaren verdiept in grafische vormgeving met behulp van programma’s als Photoshop en InDesign.

Als social media marketeer bij Like Bamboo kan ik aan de slag op alle vlakken waar ik interesse in heb, en dat is natuurlijk heel tof! Zowel het brainstormen met klanten, strategieën opstellen en zowel grafisch als tekstueel content maken geven mij veel energie. Cannot wait for more!

Waarom de naam
'Like Bamboo'?

Bamboe… wanneer je bamboe plant zul je merken dat de bamboe niet meteen zal groeien. Ook al geef je het elke dag water en zorg je voor voldoende zonlicht, de groei blijft uit… Verspilde moeite denk je wellicht.

Totdat er na wat jaren van zaaien iets geweldigs gebeurt. De bamboe groeit in slechts 4 weken zo’n 20 meter lang. Bamboe verspreidt zich enorm snel, natuurlijk en vanzelf, net als Social Media berichten dat zouden moeten doen. Je Social Media kanalen groeien niet met alleen geld, maar met geduld en een solide basis.

Bamboe groeit in de eerste jaren niet omhoog, maar schieten hun wortels diep de grond in, om zo vervolgens te kunnen blijven groeien. Bamboe is daarmee de flexibel, sterk, vernieuwend en de snelstgroeiende plant op aarde.

Ook Social Media heeft tijd en deze solide basis nodig om te kunnen groeien. Hiervoor moet geïnvesteerd worden in een krachtige Social Media strategie. Wij planten het zaadje en blijven dit zaadje voeden zodat het een solide basis krijgt en op lange termijn enorm snel groeit, net als bamboe dat doet.

Wij planten het zaadje en bieden de voeding; klaar om samen te groeien, Like Bamboo?

Samen jouw Social Media laten groeien, Like Bamboo

Klaar met tijd vrij moeten maken voor online marketing? Wij nemen jouw zorgen uit handen en gaan samen met jou werken aan een meesterlijke online aanwezigheid. 

Like Bamboo, jouw online groeipartner!