Meet the team

Onze panda’s stellen zich graag aan je voor. Like Bamboo werkt met een team van specialistische panda’s. Voor ieder project schuiven de juiste bamboe-eters aan. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw online marketing groeit, Like Bamboo!

Tije van Like Bamboo

TIJE SCHERMER

Founder en salesmanager

Gitte van Like Bamboo

Gitte Segers

Operationeel manager en strateeg

Steije van Like Bamboo

STEIJE BERGER

Performance marketeer 

Sanne van Like Bamboo

SANNE PELLEGROM

Fotograaf

Ruben van Like Bamboo

RUBEN AKKERMAN

Grafisch designer

Fieke van Like Bamboo

FIEKE HERFKENS

Content marketeer

Iris van Like Bamboo

IRIS VAN DORST

Creatief marketeer

Max van Like Bamboo

MAX WINTER

Allround creative

Sietske van Like Bamboo

SIETSKE VAN DER LINDEN

Allround creative 

Waarom de naam
'Like Bamboo'?

Wanneer je bamboe plant zul je merken dat bamboe niet meteen zal groeien. Ook al geef je het elke dag water en zorg je voor voldoende zonlicht, de groei blijft uit… Verspilde moeite denk je wellicht.

Totdat er na wat jaren van zaaien iets geweldigs gebeurt. De bamboe groeit in slechts 4 weken zo’n 20 meter lang. Bamboe groeit in de eerste jaren niet omhoog, maar schieten hun wortels diep de grond in, om zo vervolgens te kunnen blijven groeien. Bamboe is daarmee de flexibel, sterk, vernieuwend en de snelstgroeiende plant op aarde.

Ook marketing heeft tijd en deze solide basis nodig om te kunnen groeien. Wij planten het zaadje en blijven dit zaadje voeden zodat het een solide basis krijgt en op lange termijn enorm snel groeit, net als bamboe dat doet.

Samen jouw online marketing laten groeien, Like Bamboo.

Klaar met tijd vrij moeten maken voor online marketing? Wij nemen jouw zorgen uit handen en gaan samen met jou werken aan een meesterlijke online aanwezigheid. 

Like Bamboo, jouw online groeipartner!