Meet the team 🐼

Even voorstellen, wel zo netjes als je nieuwe groeipartner. Like Bamboo werkt met een team van specialisten. Voor iedere ondergrond is een andere bamboeplant geschikt. Daarom maken wij gebruik van de juiste bamboeplant voor de juiste groei. Voor iedere dienst hebben wij een specialist in huis!

Tije | Eigenaar & Social Media Manager

Hi there! Mijn naam is Tije Schermer, trotse eigenaar van Like Bamboo. Al sinds kleins af aan stroomde er ondernemersbloed door me heen. Voor mij was het niet de vraag óf ik ging starten, maar wanneer en waarmee. 

Als ‘Social Media verslaafde millennial’ stond ik op met het afstruinen van mijn Social Media kanalen en zo eindigde ik de dag idem dito. Toen ik me in de zakelijke mogelijkheden hiervan ging verdiepen, was ik om. De kansen die Social Media biedt aan bedrijven zijn gigantisch. 

Door het volgen van cursussen, (online) trainingen, het lezen van boeken en het non-stop blijven verdiepen in Social Media ben ik ondertussen zo gek ervan geraakt dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik wil andere ondernemers helpen om de kansen die Social Media hen te bieden heeft, ook daadwerkelijk te pakken. Samen gaan we je bedrijf laten groeien, Like Bamboo! 

Sanne | Fotografe

Hi! Ik ben Sanne, (bijna) afgestudeerd aan de opleiding journalistiek en al een hele tijd bezig met fotografie. ‘’Mag ik kijken’’ waren m’n eerste woorden die ik vroeger al uitsprak op het moment dat er een camera in de buurt was. Die interesse is alleen maar gegroeid.

Met een beginnende interesse en een standaard camera begon ik met fotograferen. ‘’Your first 10.000 photographs are your worst’’, aldus Henri Cartier-Bresson. Daar kon Henri best wel eens gelijk in hebben. Ondertussen zijn we meer dan 10.000 foto’s verder en is die interesse niet alleen meer een interesse. Ik heb er mijn passie en werk van gemaakt. Professionele fotografie, wat mij betreft een must online!

Door constant te oefenen, boeken te lezen en me te blijven verdiepen blijf ik mezelf verbeteren. Ik wil graag bedrijven een extraatje geven door een eigen stijl te creëren wat betreft fotografie. Ik help graag mee om jouw bedrijf te laten groeien, Like Bamboo!

Ruben | Grafisch vormgever

Hoi! Mijn naam is Ruben, grafisch vormgever bij Like Bamboo. Na het succesvol afronden van de opleiding Communicatie & Multimedia Design, is het nu tijd mijn frisse en unieke kijk op vormgeving met het werkveld te delen.

Van jongs af aan heb ik één passie: creëren. Waar dit vroeger voornamelijk via blokken en LEGO tot uiting kwam, gebruik ik dit tegenwoordig om zowel de online- als offline wereld een stukje stijlvoller te maken. Ik vind het gaaf om te zien hoe dingen van de grond af aan opgebouwd worden tot iets van waarde. Daar haal ik mijn energie uit!

Door mijn hbo-opleiding, een flinke dosis aan zelfstudie en persoonlijke verdieping ben ik zeer kundig geworden in het vertalen van verschillende behoeftes naar beeld. Ik help ondernemers en particulieren vormgeving te gebruiken om hun boodschap te verspreiden. Op die manier help ik met graag mee om jullie bedrijf te laten groeien, Like Bamboo!

Ilse | Social Content Creator

Hi! Mijn naam is Ilse, inmiddels ben ik derde jaars studente aan de opleiding Communicatie en mag ik deel uitmaken van het team van Like Bamboo als Social Content Creator!

Ik ben al jaren gefascineerd door de kracht van Social Media en hoop met de kennis en ervaring die ik inmiddels heb opgedaan, dit over te kunnen brengen naar onze partners.

Door mijn passie, energie en flinke dosis creativiteit zorg ik ervoor dat de klant zowel tekstueel als grafisch voorzien is van content! Met verfrissende ideeën en campagnes maak ik graag van jullie bedrijf dé uitblinker in het Social Media landschap! Zo help ik jouw bedrijf te laten groeien Like Bamboo!

Social Media Bureau

Bamboe… wanneer je bamboe plant zul je merken dat de bamboe niet meteen zal groeien. Ook al geef je het elke dag water en zorg je voor voldoende zonlicht, de groei blijft uit… Verspilde moeite denk je wellicht.

Totdat er na wat jaren van zaaien iets geweldigs gebeurt. De bamboe groeit in slechts 4 weken zo’n 20 meter lang. Bamboe verspreidt zich enorm snel, natuurlijk en vanzelf, net als Social Media berichten dat zouden moeten doen. Je Social Media kanalen groeien niet met alleen geld, maar met geduld en een solide basis.

Bamboe groeit in de eerste jaren niet omhoog, maar schieten hun wortels diep de grond in, om zo vervolgens te kunnen blijven groeien. Bamboe is daarmee de flexibel, sterk, vernieuwend en de snelstgroeiende plant op aarde. 

Ook Social Media heeft tijd en deze solide basis nodig om te kunnen groeien. Hiervoor moet geïnvesteerd worden in een krachtige Social Media strategie. Wij planten het zaadje en blijven dit zaadje voeden zodat het een solide basis krijgt en op lange termijn enorm snel groeit, net als bamboe dat doet.

Wij planten het zaadje en bieden de voeding; klaar om samen te groeien, Like Bamboo?

Samen jouw Social Media laten groeien, Like Bamboo

Klaar met tijd vrij moeten maken voor online marketing? Wij nemen jouw zorgen uit handen en gaan samen met jou werken aan een meesterlijke online aanwezigheid. 

Like Bamboo, jouw online groeipartner!