SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Wil jij net een stapje verder en nóg meer mensen bereiken? Dan is advertising iets voor jou. Met advertentiecampagnes haal jij meer uit je Social Media!

WAAROM SOCIAL MEDIA ADVERTISING?

Door middel van social media advertising boosten wij jouw online aanwezigheid! Samen met jou creëren we een sales- of lead funnel, daarmee kunnen wij de resultaten inzichtelijk maken. Hierdoor kunnen wij bij iedere stap de resultaten bijsturen. Zo weet jij exact hoeveel leads, verkopen of traffic je genereert.  

LEAD CAMPAGNES

Wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van leads: 

CONVERSIE CAMPAGNES

Wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van conversie: 

TRAFFIC CAMPAGNES

Wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van traffic: 

ONZE GROEIPARTNERS ZEGGEN:

Na een goed gesprek met Tije werd me al snel duidelijk dat hij niet alleen een prettig karakter heeft om mee samen te werken, maar ook dat hij iemand is die echt verstand van zaken heeft. Sinds november regelt Like Bamboo mijn Facebook/Instagram campagnes voor de verkoop van mijn boeken (over de schoonheid van verval) en het gaat bizar goed! Tije houdt alles goed in de gaten en test alles zeer uitgebreid om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren. Ik ben er erg blij mee!
Daanoe
Customer
Tije verzorgt voor mijn bedrijf de Social Media campagnes. De uitstraling is zeer professioneel en hij denkt zeer goed mee. Dit scheelt mij enorm veel tijd. Daarnaast zorgt het voor veel bezoekers op mijn pagina`s en site. Zeer tevreden!
Beste Prijsmakelaars
Customer
Tije is snel, creatief, transparant en weet zich heel goed te verplaatsen in de klant. Originele ideeën de vlotte omgang en een interessant tarief heeft mij er toe bewogen de sociale media door Like Bamboo te laten verzorgen. Iedere keer nam ik me voor het zelf op te pakken maar het kwam er maar niet van…Super dat Tije het nu allemaal regelt.
Distrip
Customer

Wil je meer weten? Check dan ook de meest gestelde vragen over dit onderwerp!

We gaan samen rond de tafel voor een advertising strategie, vervolgens stellen we je Facebook Business Manager volledig in en plaatsen we een Facebook pixel als dat nog niet op jouw website staat. Vanuit daar starten wij de eerste campagnes en kunnen we alles concreet meten.

Wij sturen de advertenties dagelijks bij en optimaliseren waar nodig. Merken wij dat de advertentie hard loopt? Dan is het tijd om de campagnes op te gaan schalen. Minder succesvolle campagnes zullen wij bijtijds bijsturen. 

In principe niet, wij stellen de campagnes volledig zelf samen. Mocht jij toch zelf graag input willen leveren inhoudelijk, dan verwerken wij dat in de campagnes. Het is dus niet essentieel en zonder jouw input maken wij er als nog een succes van!

Dat is volledig afhankelijk van wat je er mee wil bereiken. Wij adviseren om in ieder geval rekening te houden met een advertentiebudget van €10,- per dag, om daadwerkelijk resultaten te behalen. Hierbij is de beginfase erg belangrijk, zodat Facebook genoeg budget heeft om mee te testen.

Wij werken net als bij het social media beheer met een abonnementsvorm. Het tarief is afhankelijk van de intensiteit van jouw advertenties en het vrij gemaakte advertentie budget. 


“SAMEN JOUW SOCIAL MEDIA LATEN GROEIEN, LIKE BAMBOO”