SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Wil jij net een stapje verder en nóg meer mensen bereiken? Dan is advertising iets voor jou. Met advertentiecampagnes haal jij meer uit je Social Media!

WAAROM SOCIAL MEDIA ADVERTISING?

Door middel van social media advertising boosten wij jouw online aanwezigheid! Samen met jou creëren we een sales- of lead funnel. Hierdoor kunnen wij bij iedere stap de resultaten bijsturen. Zo weet jij exact hoeveel leads, verkopen of traffic je genereert. Op naar online resultaat en groei, Like Bamboo!

LEAD CAMPAGNES

Wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van leads: 

CONVERSIE CAMPAGNES

Wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van conversie: 

TRAFFIC CAMPAGNES

Wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van traffic: 

ONZE GROEIPARTNERS ZEGGEN:

Like Bamboo zijn mensen die echt verstand van zaken hebben. Sinds november regelt Like Bamboo mijn Facebook/Instagram campagnes voor de verkoop van mijn boeken (over de schoonheid van verval) en het gaat bizar goed! Tije houdt alles goed in de gaten en test alles zeer uitgebreid om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren. Ik ben er erg blij mee!
Daanoe
5 STERREN REVIEW
Tije / Like Bamboo is een jonge enthousiaste ondernemer die ons ondersteunt bij het opstellen van Social Media campagnes. Hij komt met creatieve en originele ideeën, hopelijk kunnen we de samenwerking na de coronacrisis verder uitbreiden. Kortom wij zijn zeer tevreden over Tije en zijn team.
Beste Prijsmakelaars
5 STERREN REVIEW
Sinds enkele maanden heeft Like Bamboo de social media advertising van mijn bedrijf lillyrose overgenomen en de resultaten zijn uitstekend! De communicatie gaat vlot en gemakkelijk waardoor kleine aanpassingen zo verwerkt zijn. De samenwerking is prettig en in ervaar veel enthousiasme van Like Bamboo om samen verder te groeien en te werken. Een aanwinst voor mijn bedrijf!
LillyRose
5 STERREN REVIEW

Wil je meer weten? Check dan ook de meest gestelde vragen over dit onderwerp!

We gaan samen rond de tafel voor een advertising strategie. Vervolgens stellen we je Facebook Business Manager volledig in en plaatsen we een Facebook pixel als dat nog niet op jouw website staat. Vanuit daar starten wij de eerste campagnes en kunnen we alles concreet meten.

Wij sturen de advertenties dagelijks bij en optimaliseren waar nodig. Merken wij dat de advertentie hard loopt? Dan is het tijd om de campagnes op te gaan schalen. Minder succesvolle campagnes zullen wij bijtijds bijsturen. 

In principe niet. Wij stellen de campagnes volledig zelf samen. Mocht jij toch zelf graag input willen leveren inhoudelijk, dan verwerken wij dat in de campagnes. Het is dus niet essentieel en tevens zonder jouw input maken wij de tunnel compleet.

Dat is volledig afhankelijk van wat je er mee wil bereiken. Wij adviseren om in ieder geval rekening te houden met een advertentiebudget van €10,- per dag, om daadwerkelijk enige resultaten te behalen. Hierbij is de beginfase erg belangrijk, zodat Facebook genoeg budget heeft om mee te testen.

Wij werken net als bij het social media beheer met een abonnementsvorm. Het tarief is afhankelijk van de intensiteit van jouw advertenties en het vrijgemaakte advertentiebudget vanuit jullie organisatie. 


“SAMEN JOUW SOCIAL MEDIA LATEN GROEIEN, LIKE BAMBOO”