VIDEOGRAFIE

Tijd voor een gave bedrijfsvideo ter promotie van je bedrijf? Wij gaan met je om tafel voor het maken van dé kick-ass promotievideo van jouw bedrijf!

Opvallen in het social media landschap?

Wil jij jouw bedrijf, winkel of restaurant binnen enkele secondes of minuten in beeld brengen bij je klant? Dan is het tijd voor een gave bedrijfsvideo! Wij gaan met je om tafel voor het maken van dé kick-ass promotievideo van jouw zaak! Zo blijf jij in top-of-mind bij je (toekomstige) klant!​

DSC_8058

Onze werkwijze

Samen rond de tafel
Om te beginnen plannen wij een afspraak in. Tijdens deze afspraak bespreken wij samen jouw wensen en behoefte en onze ideeën. Vanuit daar maken wij een shotlist met shots die we mee willen pakken. 

Shoot op locatie
Als wij alle nodige informatie hebben ontvangen, gaan we aan de slag! Wij komen langs bij jouw bedrijf en schieten alle nodige videobeelden. 

Nabewerken
Wanneer alle beelden geschoten zijn, kunnen wij deze parels gaan bewerken. We zoeken de beste beelden uit, zoeken daar passende muziek bij en editen de gehele video. Daarna sturen wij de video op zodat we eventuele feedback vanuit jou als ondernemer kunnen verwerken. 

ONZE GROEIPARTNERS ZEGGEN:

Super blij met het filmpje van onze winkel! Hele aardige jongens, fijne samenwerking en top kwaliteit!!!
Jewelz & More
5 STERREN REVIEW
Wij, mannen VANNU hebben een bedrijfsfilm laten maken! Super mooi,hele leuke jongens! Bedankt. Voor het vakkundig advies we zijn er erg blij mee! Een dikke 10!!! En zeker een aanrader! Bedankt like Bamboo.
Mannen VANNU
5 STERREN REVIEW
Samen met Tije video's gemaakt voor mijn bedrijf en de video's zijn echt top geworden. Hij heeft verstand van zaken en kan zich goed inleven in het bedrijf van een ander.
Do More
4,5 STERREN REVIEW

Wil je meer weten? Check dan ook de meest gestelde vragen over dit onderwerp!

Voor de videografie is geen vaste prijs. Wij bespreken jouw wensen en stellen dan een persoonlijke offerte op.

De video schieten wij altijd binnen 1 dag. Binnen 5 werkdagen (als we het op onze heupen hebben binnen 1 dag) leveren wij de video bij jou af!

 

Ja absoluut! Zo tillen wij jouw video naar een “hoger” niveau.

Absoluut! Wil je spraak in de video? Wij werken dan met een microfoon. Zo kan jij ongehinderd en kraakhelder je verhaal vertellen! Wil jij voor een voice-over gaan? Dan gaan wij graag met je in gesprek over de uitwerking hiervan.


“SAMEN JOUW SOCIAL MEDIA LATEN GROEIEN, LIKE BAMBOO”