DESIGN

Niet tevreden over je huidige logo of huisstijl? Onze creativiteit uiten wij volledig in het maken van jouw nieuwe logo en huisstijl!

Waarom een duidelijk en consistent design belangrijk is?

Ben je opzoek naar professionele grafische vormgeving, waardoor de uitingen van jouw bedrijf on point en zakelijk zijn? Onze grafische vormgevers gaan graag aan de slag met jouw huisstijl, logo, content en andere grafische uitingen. 

DSC_8058

HUISSTIJL

Wij creëren vanuit het logo jullie huisstijl. Dit geven we vorm in een volledig huisstijlhandboek. Jullie nieuwe designbijbel 😉

LOGO

Op basis van jullie wensen ontwerpen wij diverse logo’s om te komen tot een ongekend eindresultaat.

CONTENT

Wij geven jullie off- en online marketing vorm. Flyers, brochures maar ook social media templates.

ONZE GROEIPARTNERS ZEGGEN:

Nieuwe huisstijl incl logo laten ontwerpen door Like Bamboo. Zeer tevreden over de professionele aanpak, het eindresultaat en de heldere communicatie gedurende het traject. Een aanrader!
Tennis Stringing
5 STERREN REVIEW
Bedrijfslogo laten maken door Like Bamboo. Kennismakingsgesprek en gelijk mijn wensen en ideeën besproken. Kleine aanpassingen aan het concept logo en nu helemaal blij. M’n bedrijf heeft nu ook visueel herkenbaar! Informeel, professioneel en kwaliteit.
ByLuc Rijcoach
5 STERREN REVIEW
Blij met logo en huisstijl die Like Bamboo voor me heeft gemaakt. Goed afgestemd op mijn wensen en ideeën. Ruimte voor uitproberen en fine-tunen. Mooi proces en een fijne samenwerking. Bedankt!
BLOEIJ Vitaal Leven
5 STERREN REVIEW

Wil je meer weten? Check dan ook de meest gestelde vragen over dit onderwerp!

Wij gaan graag samen met je om tafel om de wensen en voorkeuren te bespreken. Staat dat als een huis? Dan gaan onze vormgevers aan de slag met conceptlogo’s. Deze concepten leggen we je voor en op basis van de nieuwe inzichten bouwen we verder aan het definitieve logo.

Wij creëren de gewenste resultaten op verschillende progamma’s binnen Adobe. Denk hierbij aan: Indesign, Photoshop, Illustrator & Lightroom.

De grafische vormgeving kan je voor meerdere doeleinden gebruiken. Denk hierbij aan: visuals, drukwerk, flyers, dozen, huisstijl, logo & content voor social media. 

Yes absoluut! Mocht je nou zelf een tof idee hebben, dan gaan wij daar mee aan de slag! Heb je zelf geen ideeën? Geen probleem! Dan pakken wij het naar jouw wensen op. 

Eerst gaan wij samen rond de tafel, hier bespreken wij jouw wensen en verwachtingen. Na dat besproken te hebben gaan wij aan de slag! Daarna sturen wij binnen het afgesproken termijn de bestanden op, zodat jij het kan gebruiken voor jouw socials of website!


“SAMEN JOUW SOCIAL MEDIA LATEN GROEIEN, LIKE BAMBOO”