Diensten

De wereld van online marketing bestaat uit een enorm divers aanbod. Wij als Social Media bureau kijken daarom verder dan enkel Social Media beheer. Ieder heeft zijn specialisme, daarom hebben wij per dienst een specialist in huis!

Social Media Beheer

Wij nemen jouw Social Media kanalen van A tot Z over. Nooit meer stressen omdat je nog iets op Social Media moet zetten! Het beheer ligt volledig in onze handen.

Social Media Trainingen

Word Social Media specialist en haal de kennis in huis! Met onze Social Media training leer jij hoe je de Social Media zelf kan gaan doen.

Social Media Advertising

Wil jij net een stapje verder en nóg meer mensen bereiken? Dan is advertising iets voor jou. Met advertentiecampagnes haal jij meer uit je Social Media!

Design

Niet tevreden over je huidige logo of huisstijl? Onze creativiteit uiten wij volledig in het maken van jouw nieuwe logo en huisstijl!

Fotografie

Wil jij jouw bedrijf strak op beeld hebben, maar betaal je je scheel aan dure fotografen? Met professionele fotografie zetten wij jouw bedrijf online op de kaart!

Videografie

Tijd voor een gave bedrijfsvideo ter promotie van je bedrijf? Wij gaan met je om tafel voor het maken van dé kick-ass promotievideo van jouw bedrijf!

Samen jouw Social Media laten groeien, Like Bamboo

Klaar met tijd vrij moeten maken voor online marketing? Wij nemen jouw zorgen uit handen en gaan samen met jou werken aan een meesterlijke online aanwezigheid. 

Like Bamboo, jouw online groeipartner!