FOTOGRAFIE

Wil jij jouw bedrijf strak op beeld hebben, maar betaal je je scheel aan dure fotografen? Met professionele fotografie zetten wij jouw bedrijf online op de kaart!

Waarom goede fotografie zo belangrijk is?

Beeld maakt verhaal. Een goede foto reeks kan namelijk precies laten zien wat jij als ondernemer wilt vertellen! Beelden zijn ontzettend belangrijk in het sociale wereldje. Met goede fotografie kom je veel sneller bij je doel! Het geeft sfeer, valt op en het spreekt mensen aan.
Wil jij jou bedrijf laten knallen en opvallen? Dan valt goede fotografie niet te missen!

image00013-3

Onze werkwijze

Samen rond de tafel
Om te beginnen plannen wij een afspraak in. Tijdens deze afspraak bespreken wij samen een unieke social media strategie, bekijken wij jouw huisstijl en bepalen we samen wat voor soort foto’s het best bij het bedrijf passen.  

Vervolg afspraak
Als wij alle nodige informatie hebben ontvangen, gaan we aan de slag! Wij komen langs bij jouw bedrijf en schieten alle nodige foto’s. 

Nawerken
Wanneer alle foto’s geschoten zijn, kunnen wij deze parels gaan bewerken. We ontwikkelen speciaal op jouw wensen een preset. Daarna sturen wij de foto’s op zodat jij ze kan gebruiken voor je eigen website! 

ONZE GROEIPARTNERS ZEGGEN:

Mooie professionele foto’s met leuke berichten, Het aantal likes op de berichten zagen we duidelijk stijgen.
Restaurant De Betuwe
Customer
Alle berichten worden voordat ze online komen eerst gecommuniceerd en overlegd, wat ik wil dat er op komt en hoe het eruit ziet. Voor mij als ondernemer scheelt dit een hoop werk en tijd! Een goede service inclusief fotografie. Je komt niet voor verrassingen te staan bij dit bedrijf.
Loca
Customer
Wij, Marble Wijnbar in Arnhem, werken al maanden naar volle tevredenheid samen met Like Bamboo. Niet alleen zijn het professionals in hun vakgebied, ze zijn ook flexibel, denken goed mee en maken er altijd een feestje van. Samen leggen we doelstellingen vast en die worden keer op keer gehaald. We zijn kritisch naar elkaar, maar altijd vanuit het positieve. Wij hopen nog lang op deze manier met jullie samen te mogen werken. Keep up the good work!
Marble Wijnbar
Customer

Wil je meer weten? Check dan ook de meest gestelde vragen over dit onderwerp!

blabla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel


“SAMEN JOUW SOCIAL MEDIA LATEN GROEIEN, LIKE BAMBOO”