FOTOGRAFIE

Wil jij jouw bedrijf strak op beeld hebben, maar betaal je je scheel aan dure fotografen? Met professionele fotografie in combinatie met social media beheer zetten wij jouw bedrijf online op de kaart!

Waarom goede fotografie zo belangrijk is?

Beeld maakt verhaal. Een goede contentshoot kan namelijk precies laten zien wat jij als ondernemer wilt vertellen! Beelden zijn ontzettend belangrijk in het sociale wereldje. Met goede fotografie kom je veel sneller bij je doel! Het geeft sfeer, valt op en het spreekt mensen aan.
Wil jij jou bedrijf laten knallen en opvallen? Dan valt goede fotografie niet te missen!

Food fotografie Nijmegen

Onze werkwijze

Samen rond de tafel
Om te beginnen plannen wij een afspraak in. Tijdens deze afspraak bespreken wij samen een unieke social media strategie, bekijken wij jouw huisstijl en bepalen we samen wat voor soort foto’s het best bij het bedrijf passen.  

Shoot op locatie
Als wij alle nodige informatie hebben ontvangen, gaan we aan de slag! Wij komen langs bij jouw bedrijf en schieten alle nodige foto’s. 

Nabewerken
Wanneer alle foto’s geschoten zijn, kunnen wij deze parels gaan bewerken. We ontwikkelen speciaal op jouw wensen een preset. Daarna sturen wij de foto’s op zodat jij ze kan gebruiken voor je eigen website! 

ONZE GROEIPARTNERS ZEGGEN:

Wij zijn restaurant ‘t Volk in Arnhem en hebben voor onze social media een fotoshoot laten doen door Like Bamboo. Tije, Sanne & team denken goed met je mee, komen zelf met creatieve ideeën en zijn ontzettend enthousiaste jonge ondernemers met een hands on mentaliteit. We zijn super tevreden met het eindresultaat en de fijne samenwerking!
Groeipartner 't Volk
Restaurant 't Volk
5 STERREN REVIEW
Alle berichten worden voordat ze online komen eerst gecommuniceerd en overlegd, wat ik wil dat er op komt en hoe het eruit ziet. Voor mij als ondernemer scheelt dit een hoop werk en tijd! Een goede service inclusief fotografie. Je komt niet voor verrassingen te staan bij dit bedrijf.
Restaurant Loca
5 STERREN REVIEW
Wij, Marble Wijnbar in Arnhem, werken al maanden naar volle tevredenheid samen met Like Bamboo. Niet alleen zijn het professionals in hun vakgebied, ze zijn ook flexibel, denken goed mee en maken er altijd een feestje van. Samen leggen we doelstellingen vast en die worden keer op keer gehaald. We zijn kritisch naar elkaar, maar altijd vanuit het positieve. Wij hopen nog lang op deze manier met jullie samen te mogen werken. Keep up the good work!
Wijnbar Marble
5 STERREN REVIEW

Wil je meer weten? Check dan ook de meest gestelde vragen over dit onderwerp!

Dit kan beide! Ben je opzoek naar toffe foto’s van jouw onderneming? Dan zullen wij eenmalig langs komen om deze wens in vervulling te brengen. Mocht je met deze foto’s jouw socials up-to-date willen houden, dan komen wij vaker langs! 

Mocht je zelf een geschikte locatie hebben voor de shoot, dan zal de shoot daar plaats vinden. Heb je dit niet? Geen probleem! Wij gaan dan samen opzoek naar een toffe locatie! 

Wij zorgen altijd voor goede belichting. Wij nemen professionele lampen mee of maken de foto’s in mooi natuurlijk daglicht. 

Ja zeker! Wij bewerken de foto’s en ontwikkelen een bijpassende en unieke pre-set die aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf! Daarmee houd je altijd consistentie in jouw fotografie. 

Wij streven er altijd naar om de foto’s binnen 2 werkdagen bij jullie aan te leveren!


“SAMEN JOUW SOCIAL MEDIA LATEN GROEIEN, LIKE BAMBOO”