Online Marketing Bureau Arnhem

Online Marketing Bureau Arnhem

Als Online Marketing Bureau in Arnhem zorgen wij ervoor dat jouw Social Media tip top in orde is. Wij zorgen voor een groei in jouw Social Media kanalen en jouw bedrijf. Samen groeien we online als bamboe! 

Online marketing uitbesteden in Arnhem?

Like Bamboo is een van de snelst groeiende Online Marketing Bureau’s in Arnhem en omstreken. Als jij besluit jouw onderneming aan te sluiten bij ons Online Marketing Bureau dan zullen we eerst een afspraak maken om rond de tafel te gaan. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we bekijken hoe de socials er op dit moment voor staan. We zullen gaan brainstormen en een strategie gaan maken. Door de strategie hebben we een houd vast aan jouw bedrijf. We zullen ook gaan bepalen wat voor doelen jouw bedrijf wilt gaan behalen en hoe we dit kunnen waarmaken. Om te zien hoe het ervoor staat met de social media en de doelen, plannen we elke 2 maanden een moment in om de voortgang te bespreken. Op deze manier zorgt Like Bamboo ervoor dat wij alles uit jouw bedrijf halen. Dus ben jij ondernemer in Arnhem? Dan gaan wij graag onder het genot van een bakje koffie met jou om tafel voor je online marketing!

Welke online marketing diensten bieden wij?

Wij zorgen ervoor dat de social kanalen van jouw bedrijf on point zijn. De basis is social media beheer. Met andere woorden we houden social media kanalen bij zoals Facebook, Instagram en LinekdIn. Wil jij nog meer halen uit jouw bedrijf? Voor deze bedrijven hebben we diensten zoals foto- en videografie. We schieten hierbij foto’s van jouw bedrijf. Wij zorgen voor onderscheid bij concurrenten. De foto’s die we maken kunnen worden gebruikt als content voor de social kanalen en de website. Voor videografie zorgen wij voor bijvoorbeeld bedrijfsvideo’s. We brengen jouw bedrijf op de gewenste manier in beeld. Met een bedrijfsvideo wek je gelijk een vertrouwde en professionele indruk. Heb je toch liever kortere product video’s? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem! Voor een nieuwe look en een nieuwe website ben jij bij ons aan het juiste Online Marketing Bureau. Wij maken jouw website exact hoe jij het wenst met een nieuwe uitstraling en een mooie vormgeving. Er worden bedrijf templates en filter ontworpen speciaal voor jouw bedrijf om er zo voor te zorgen dat jouw bedrijf zich nog meer onderscheid van concurrenten. 

Voor het plaatsen en inplannen van content gebruiken wij een content kalender. Deze kalender is voor jou altijd in te zien. In de kalender staat welke bericht er geplaatst wordt, waar het bericht geplaats wordt en hoe laat het bericht wordt geplaats. In de kalender worden ook de bijschriften voor bij de content geschreven. Zo heb jij geen enkele zorgen meer over jouw Social Media en word je van A tot Z ontzorgd. Is dat even relaxt!

Online Marketing Bureau in Arnhem

Een groot deel tevreden klanten in Arnhem was jouw al voor en werkt al samen met ons Online Marketing Bureau. Onze klanten zijn allemaal goed te spreken over Like Bamboo en zien groei in hun bedrijf. Je krijgt van ons elke maand statistieken over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Zo kan je precies bekijken welke content het goed doet, en wat dus wel en niet werkt.

Twijfel niet langer neem contact op en word groeipartner bij ons Online Marketing Bureau. Dan helpen wij jou samen groeien, Like Bamboo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *