Online Marketing Bureau Nijmegen

Online Marketing Bureau Nijmegen

Als Online Marketing Bureau in Nijmegen verzorgen wij jouw social media kanalen van A tot Z. Samen zorgen we voor een groei van jouw online marketing kanalen. Dus ben jij ondernemer in Nijmegen en wil je jouw online marketing uitbesteden? Dan ben je bij Like Bamboo aan het juiste adres. Samen groeien, Like Bamboo!

Online Marketing in Nijmegen uitbesteden?

Like Bamboo is een van de snelst groeiende Online Marketing Bureau’s in de omgeving Nijmegen. Als jouw bedrijf groeipartner wordt bij Like Bamboo, gaan we eerst kennis maken. We gaan dan na hoe jouw socials er op dat moment voor staan en hoe we ze een boost kunnen geven. Dan gaan we een strategie sessie inplannen. We gaan dan brainstormen over hoe we jouw socials het beste kunnen aanpakken. We zullen dan aan de stag gaan met een strategie speciaal voor jouw bedrijf. Door de strategie hebben we een duidelijke blik over jouw bedrijf en een houvast voor het creëren van content. We gaan na wat voor doelen jouw bedrijf wilt behalen en hoe we deze doelen gaan behalen. Om te checken of de gestelde doelen worden gehaald, gaan we elke 2 maanden om de tafel voor een evaluatie. We bekijken nieuwe ideeën en belangrijke punten. Zo zorgt Like Bamboo ervoor dat we alles uit jouw bedrijf halen.

Welke diensten bieden wij?

Wij verzorgen jouw social media kanalen van A tot Z. In andere woorden beheren we social media kanalen. Dit betekend dat we social media platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn bijhouden. Wil je nou toch wat extra’s voor je bedrijf? Daarvoor bieden we ook andere diensten aan zoals fotografie en videografie aan. We schieten hierbij content van jouw bedrijf. Zo zorgen we voor onderscheid van de concurrenten. De content die we schieten kan vervolgens worden gebruikt voor de website en de social kanalen. Bij videografie kan je bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfsvideo. We brengen jouw bedrijf op de gewenste manier in beeld. Door een bedrijfsvideo wek je als bedrijf gelijk een professionele indruk bij klanten. Heb je liever kortere product video’s? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk! Een nieuwe website is bij ons ook mogelijk. Wij zorgen voor een nieuwe frisse uitstraling en een unieke vormgeving. Er zullen ook templates en filter worden vormgegeven, speciaal voor jouw bedrijf. Zo kan jouw bedrijf zich nog meer onderscheiden van de concurrent.

Om content te maken gebruiken we een content kalender. Deze kalender is ook voor jouw toegankelijk. Hierin wordt vermeld wat voor content er word geplaatst, op welke platformen deze wordt geplaats en hoe laat. Hierin zullen we ook de bijschriften maken voor content. Wij bontzorgen jou van A tot Z op het gebied van jouw online marketing. Zo kun jij je focussen op je core-business!

Online Marketing Bureau Nijmegen

Al onze groeipartners zijn heel erg te spreken over Like Bamboo en merken groei in hun bedrijf. Je krijgt van ons maandelijks statistieken over hoe jouw bedrijf ervoor staat. Zo kan je precies zien welke content het goed doet, en wat wel en niet werkt.

Twijfel niet langer en word klant bij ons Online Marketing Bureau in Nijmegen. Neem gerust contact op en dan helpen wij jou samen groeien Like Bamboo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *