Social Media Bureau Arnhem

Social Media Bureau Arnhem

Als Social Media Bureau in Arnhem nemen wij jou social media van A tot Z uit handen. We zorgen ervoor dat jouw social media gaat groeien, net zo als bamboe. Daarnaast bieden wij diverse aanvullende diensten aan zoals fotografie, videografie en webdevelopment.

Wat kan jouw bedrijf van ons verwachten?

Like Bamboo is een van de snelst groeiende Social Media Bureau’s in de omgeving Arnhem. Zodra jij jouw bedrijf wilt aansluiten bij ons Social Media Bureau in Arnhem dan gaan we eerst rond de tafel voor een kennismaking. We zullen tijdens dit gesprek gaan bekijken hoe het ervoor staat met jouw socials en hoe we dit kunnen gaan verbeteren. Daarna gaan we een strategiesessie inplannen. We gaan dan een brainstormsessie houden over hoe wij jouw social media het beste kunnen aanpakken. We zullen dan aan de slag gaan met een strategie speciaal gemaakt voor jouw bedrijf. Met deze strategie hebben we een goed beeld voor het creëren van jouw content. We gaan bespreken welke doelen jij wilt behalen met jouw bedrijf en hoe we deze waar kunnen gaan maken. Om te bekijken of we deze doelen ook echt behalen, plannen we elke 2 maanden even een momentje in voor een evaluatie. We zullen dan nieuwe plannen gaan bespreken en belangrijke punten. Op deze manier zorgt Like Bamboo ervoor dat wij alles uit jouw bedrijf halen. 

Welke diensten bieden wij?

Wij zorgen ervoor dat jouw social media tot in de puntjes word verzorgd. De basis is social media beheer. Dit betekend dat we social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinekdIn verzorgen. Wil je net wat meer halen uit je bedrijf? Dan hebben we ook foto- en videografie. We shooten hierbij foto’s van jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheid van de concurrenten. De foto’s kunnen nu gebruikt worden als content voor de social kanalen en de website. Als videografie verzorgen wij bijvoorbeeld bedrijfsvideos. We brengen jouw bedrijf zo in beeld hoe jij het wenst. Met een video over jouw bedrijf krijgen klanten gelijk een eesrte indruk van jouw bedrijf wat vertrouwd aan voelt. Heb je liever kortere product video’s? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Voor een nieuwe website met een totaal nieuwe look ben jij bij ons ook aan het juiste adres. Wij (ver)bouwen jou website precies hoe jij het wilt met een nieuwe frisse look en een unieke vormgeving. Er worden speciaal voor jouw bedrijf templates en filter ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf zich nog meer onderscheid van concurrenten.  

Om de content in te plannen en te plaatsen maken wij gebruik van een content kalender. Deze kalender is altijd in te zien voor het bedrijf. In de kalender staat welke content er word geplaatst, waar de content wordt geplaats en hoe laat de content wordt geplaats. In de kalender worden ook de teksten geschreven voor bij de content. Deze teksten schrijven we ten alle tijden zorgvuldig en zonder schrijffouten. De teksten zijn up to date en worden geschreven in de gewenste stijl van jouw bedrijf.

Wat maakt ons hét Social Media Bureau van Arnhem?

Een groot deel tevreden klanten in Arnhem werkt al samen met ons Social Media Bureau. Al onze groeipartners zijn super tevreden en zien groei in hun bedrijf. Je krijgt van ons elke maand statistieken over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Zo kan je precies kijken welke content het goed doet, wat voor jouw bedrijf de beste tijd is om te posten en wat wel werkt en niet.

Twijfel niet langer en word groeipartner bij ons Social Media Bureau, dan helpen wij jou samen groeien Like Bamboo. Neem gerust eens contact met ons op voor een kopje koffie. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *