SOCIAL MEDIA BEHEER

Wij nemen jouw Social Media kanalen van A tot Z over. Nooit meer stressen omdat je nog iets op Social Media moet zetten! Het beheer ligt volledig in onze handen.

WAAROM SOCIAL MEDIA BEHEER?

Je Social Media kanalen niet meer zelf bij hoeven houden? Wij nemen het van A tot Z uit handen, brengen consistentie en stellen een content kalender op. Wij schieten de plaatjes, schrijven de teksten en nemen het design uit handen. Nooit meer Social Media stress en jij kan focussen op je core-business!

Facebook bereik vergroten: 10 tips!

STAPPENPLAN

1. Kennismaken

Wij komen graag langs om kennis te maken. We analyseren de huidige status en kijken naar de plus- en minpunten. Vervolgens maken we een verbeterslag.

3. Content creatie

Er wordt krachtige content gemaakt die aansluit bij de doelgroep en vervolgens wordt dit ingepland, zodat jij volledig ontzorgd en op de hoogte bent.

2. Social Media strategie

We vormen een Social Media strategie door samen te brainstormen over de online uitstraling. Zo hebben we een houvast waarmee we content gaan maken.

4. Analyseren

Je wil weten hoe jouw Social Media scoort. Wij geven je een periodiek rapport om zo de resultaten samen door te nemen. Wij maken het voor jou inzichtelijk!

ONZE GROEIPARTNERS ZEGGEN:

Like Bamboo zorgt voor alle content van Restaurant De Kriekeput in Herpen op social media. Wij zijn heel erg tevreden! De lijnen zijn kort en er kan snel ingesprongen worden op actuele ontwikkelingen. Complimenten voor jullie creativiteit en wij zijn blij met de fijne samenwerking. Bedankt Tije, Gitte en alle andere collega's van Like Bamboo.
De Kriekeput
5 STERREN REVIEW
We kwamen via internet bij Like Bamboo terecht. We hadden een professionel kennismaking met eigenaar Tije. Persoonlijk contact, maatwerk en kwaliteit leveren ze. Inmiddels de sociale media aan hen uitbesteed en dat werkt super! Ze leven zichzelf goed in ons bedrijf en weten de juiste snaar te raken.
Yibba
5 STERREN REVIEW
Na een goed gesprek met Tije werd me al snel duidelijk dat hij niet alleen een prettig karakter heeft om mee samen te werken, maar ook dat hij iemand is die echt verstand van zaken heeft. Sinds november regelt Like Bamboo mijn Facebook/Instagram campagnes voor de verkoop van mijn boeken (over de schoonheid van verval) en het gaat bizar goed! Tije houdt alles goed in de gaten en test alles zeer uitgebreid om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren. Ik ben er erg blij mee!
Daanoe logo
Daanoe
5 STERREN REVIEW

Wil je meer weten? Check dan ook de meest gestelde vragen over dit onderwerp!

Wij laten je vrij in wat je zelf aanlevert. Ideeën zijn altijd welkom, maar wij verzorgen de content en daar hoef je zelf niks voor aan te leveren. Alles uiteraard in overleg met jou als ondernemer. Wij verzorgen zowel de teksten, de afbeeldingen, de fotografie als ook de plaatsing op de juiste kanalen.

We gaan samen om tafel voor het bespreken van de Social Media strategie. Op basis van een strategiesessie bepalen wij de koers die we gaan varen en creëren wij de content. Al deze content baseren wij dus op de vooraf samengestelde strategie. 

Advertenties zijn geen must, maar zijn wel super relevant om in te zetten. Wij laten ondernemers vrij in de keuze of zij willen adverteren of niet. Wanneer dit wel het geval is, stellen wij voor het bedrijf de advertenties optimaal in voor een zo hoog mogelijk rendement.

Dat is afhankelijk van je budget en je wensen. De ene ondernemer wil graag dagelijks berichten, terwijl een ander 1 á 2 keer per week voldoende vindt. Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op en we kijken samen naar wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn!

Absoluut! Wij geven je toegang tot onze contentplanning zodat jij ieder moment wanneer het jou uitkomt kan bekijken welk bericht wanneer online komt! Teksten, afbeeldingen, tijden en kanalen; alles staat in de contentplanning zodat jij je geen zorgen hoeft te maken!

Social Media beheer verzorgt door Like Bamboo zorgt voor consistentie in de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Je bouwt hiermee aan een trouwe fanbase en vergroot je naamsbekendheid. Wij ontwikkelen een unieke huisstijl zodat jouw potentiële klanten en fans je herkennen op Social Media. Wat levert het je nog meer op? Heel veel tijdwinst en heel weinig kopzorgen! 

Ja, wij zullen de reacties monitoren en reageren waar mogelijk. Vakinhoudelijk kunnen wij niet overal antwoord op geven, maar wanneer dat het geval is, schakelen wij meteen met jou als ondernemer zodat de reactie zo snel mogelijk vakkundig wordt beantwoord. 


“SAMEN JOUW SOCIAL MEDIA LATEN GROEIEN, LIKE BAMBOO”