SOCIAL MEDIA BEHEER

Wij nemen jouw Social Media kanalen van A tot Z over. Nooit meer stressen omdat je nog iets op Social Media moet zetten! Het beheer ligt volledig in onze handen.

WAAROM SOCIAL MEDIA BEHEER?

TEKST

Facebook bereik vergroten: 10 tips!

STAPPENPLAN

1. Kennismaken

Wij komen graag langs om kennis te maken. We analyseren de huidige status en kijken naar de plus- en minpunten. Vervolgens maken we een verbeterslag.

3. Inplannen

Er wordt krachtige content gemaakt die aansluit bij de doelgroep en vervolgens wordt dit ingepland, zodat jij volledig ontzorgd en op de hoogte bent.

2. Social Media startegie

We vormen een Social Media strategie door samen te brainstormen over de online uitstraling. Zo hebben we een houvast waarmee we content gaan maken.

4. Analyseren

Je wil weten hoe jouw Social Media scoort. Wij geven je een periodiek rapport om zo de resultaten samen door te nemen. Wij maken het voor jou inzichtelijk!

ONZE GROEIPARTNERS ZEGGEN:

Wij van Zonnestudio Elderveld zijn zeer tevreden & is zeker een aanrader, erg professioneel ,creatief ,flexibel en snelle duidelijk communicatie. Onze sociale media wordt up to date gehouden met creative berichten. De site is vernieuwd naar wat meer bij ons past, het is erg stijlvol!
Zonnestudio Elderveld
Customer
Sinds een paar maanden verzorgd Like Bamboo onze Social Media. Wat een vooruitgang, wat een professionaliteit! Erg blij mij en ik kan het ieder bedrijf aanraden!
Dirk Jansen
Customer
Na een goed gesprek met Tije werd me al snel duidelijk dat hij niet alleen een prettig karakter heeft om mee samen te werken, maar ook dat hij iemand is die echt verstand van zaken heeft. Sinds november regelt Like Bamboo mijn Facebook/Instagram campagnes voor de verkoop van mijn boeken (over de schoonheid van verval) en het gaat bizar goed! Tije houdt alles goed in de gaten en test alles zeer uitgebreid om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren. Ik ben er erg blij mee!
Naamloos-1
Daan Oude Elferink
Customer

Wil je meer weten? Check dan ook de meest gestelde vragen over dit onderwerp!

blabla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel


“SAMEN JOUW SOCIAL MEDIA LATEN GROEIEN, LIKE BAMBOO”