WEB DEVELOPMENT

Ziet je website er na al die jaren nog steeds niet uit? Of wil je graag vernieuwing? Wij helpen je graag en gaan om de tafel voor een gloednieuwe, snelle en volledig op maat gemaakte website inclusief onderhoud!

Waarom web development?

Heb je geen idee hoe je een website maakt of er simpel weg geen tijd voor? Geen zorgen! Wij zorgen dat jouw website van A tot Z opgebouwd wordt. In overleg met jou kunnen wij er voor zorgen dat jouw website helemaal naar wens online gaat. 

DSC_8456

Webshop bouwen

Wil jij ook online je producten gaan verkopen? Een snelle en up-to-date webshop is daarbij essentieel.

Wesite bouwen

Wij helpen graag bij het bouwen van jouw unieke website!

ONZE GROEIPARTNERS ZEGGEN:

Wij van Zonnestudio Elderveld zijn zeer tevreden & is zeker een aanrader, erg professioneel, creatief, flexibel en snelle duidelijk communicatie. Onze sociale media worden up-to-date gehouden met creative berichten. De site is vernieuwd naar wat meer bij ons past, het is erg stijlvol!
Zonnestudio Elderveld
Customer
Veelzijdig digitaal marketingbureau met persoonlijke benadering, 5/5!
Wonact
Customer
Ik heb ontzettend fijn samengewerkt met Tije en Jesse van Likebamboo. Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. Like Bamboo luistert heel goed naar je wensen en weer dit om te zetten naar een waanzinnig mooi eindproduct. Het team is jong, ondernemend, professioneel en zeer klantvriendelijk. Like Bamboo werkt samen met talentvolle ondernemers op het gebied van webdesign en fotografie. Echt super tof! Ik ben heel blij met mijn schitterende nieuwe website en logo! Thanks!
Women on a mission
Customer

Wil je meer weten? Check dan ook de meest gestelde vragen over dit onderwerp!

Wij hanteren een bouwtijd van de website van ca. 2 weken. Voor een webshop is dat iets langer.

Dat is afhankelijk van je eigen wensen. Lever je niks aan? Dan gaan wij voor je aan de slag. Vind je het belangrijk zelf de regie in handen te hebben? Dan ontvangen wij graag de content voor op de website, zodat wij dat kunnen gebruiken!

Dit is afhankelijk van jouw wensen. Wij baseren de prijs op het aantal pagina’s dat jij zelf voor ogen hebt. Wij gaan uit van een gemiddelde van 8 tot 15 pagina’s.

Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, stellen wij graag een offerte op maat op. Zo betaal jij nooit te veel voor een website als dat je met een standaard prijs zal doen.


“SAMEN JOUW SOCIAL MEDIA LATEN GROEIEN, LIKE BAMBOO”