Website laten maken in Elst

Website laten maken in Elst

Website laten maken in Elst? Dan is Like Bamboo jouw nieuwe groeipartner! We hebben al voor veel diverse branches zowel websites als webshops gemaakt in Elst en omstreken.

Website bouwen

Wil je een portfoliowebsite of ga je voor een webshop? Bij Like Bamboo is alles mogelijk! We denken graag met je mee vanaf het begin en gaan daarom eerst na wat jouw wensen zijn. Wil je liever wat aanpassingen of wil je een gehele nieuwe uitstraling?

Wij bouwen onze websites met WordPress. In WordPress zijn er namelijk veel mogelijkheden om jouw website zo veel mogelijk te optimaliseren. Zo zorgen wij ervoor dat we het meeste uit jouw website kunnen halen en de vindbaarheid vergroten.

Proces

Om te bepalen wat jij wilt met jouw website gaan we een brainstormsessie houden. Hierin moet duidelijk worden wat jij graag wilt en hoe we dit kunnen realiseren. We gaan dan aan de slag met wat designs en deze zullen ook worden besproken met jou. We zorgen voor een fijn contact om zo het meeste uit jouw website te halen. Je hebt te alle tijden tot de website, dus ook tijdens het proces kan jij zien hoe het eraan toe gaat.

Content

Het is bij Like Bamboo ook mogelijk om maandelijks content te regelen voor jouw website. Deze content kan bestaan uit blogs om de vindbaarheid te vergroten, maar ook foto’s. Door het schrijven van blogs met zoveel mogelijk keywords proberen we jouw website zo hoog mogelijk in Google te krijgen. Voor de foto’s kan je bij ons maandelijkse fotografie boeken. We komen dan eens per maand langs om nieuwe content voor jouw website en socials te schieten.

Contact

Ben je nou geïnteresseerd om jouw website te laten maken bij Like Bamboo of in andere diensten? Neem gerust eens contact op of kom eens langs bij ons kantoor in Elst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *